24dealstore

Score: 5 (1 beoordeling)

Met de 24dealstore daganbieding ontvang je dagelijks een flinke korting op één product. Dit aanbod varieert per dag maar het zijn voornamelijk gadgets, huishoudelijke artikelen of handige gezondheidsartikelen zoals een elektrische tandenborstel. Jouw verdeel kan bij 24dealstore oplopen tot wel 90%. Dus het zeker de moeite waard om hier dagelijks een kijkje te nemen. Ontdek nu de dagaanbieding van vandaag.

  • Alles
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Afgelopen
Dagaanbieding bewaardRemoved from wishlist 0
Activity tracker pedometer: multifunctionele bluetooth polsband
Deal

Activity tracker pedometer: multifunctionele bluetooth polsband

Functies in het kort:- Stappenteller- Slaapmeter- Fitnessmeter- Calorieverbruikmeter- Inkomende oproep-melding- Anti-lost systeem- Tijdsweergave- ...

geen reacties 6 dagen geleden

24dealstore dagaanbieding

Laat je dagelijks verleiden door de dagaanbiedingen van 24dealstore. Elke dag vind je hier weer een nieuwe frisse aanbieding die 24 uur geldig is. Het fijne is dat alle producten gratis worden thuisbezorgd én achteraf betalen is mogelijk! Zo kun je dus eerst ontdekken of het product is wat je er van verwacht had, en daarna bepalen of je het wilt houden en betalen. Mocht het niet bevallen, dan kun je het binnen 14 dagen retourneren. Kijk dus of de dagaanbieding van vandaag iets voor jou is en bespaar veel geld op deze tijdelijke acties van 24dealstore.