Xenos

Score: 5 (1 beoordeling)

Xenos heeft dagelijks een te gekke aanbieding voor je klaarstaan. Met deze Xenos dagaanbieding ontvang je tot wel 90% korting op huishoudelijke artikelen, lekkernij en handige gadgets. De dagaanbieding is 24 uur geldig of zolang de voorraad strekt.

  • Alles
  • Deals
  • Coupons
  • Sales
  • Afgelopen
Dagaanbieding bewaardRemoved from wishlist 0
-37% Tipi speeltent – hoog – 120x120x160 cm
Sale

Tipi speeltent – hoog – 120x120x160 cm

Indiaantjes van Nederland opgelet: bij Xenos koop je deze toffe tipi tent voor een hele lage prijs.

geen reacties 9 minuten geleden

29.99 19.00

Xenos dagaanbieding

Xenos doet het even wat anders. De artikelen die je in de winkel vindt zijn net even anders dat je gewend bent. De ene keer is het een tikkeltje gek en dan weer avontuurlijk. Xenos betekent dat ook in het grieks 'vreemd' en dit kun je terugzien in het assortiment. Het aanbod verschilt dan ook enorm en wordt geïnspireerd door alle uithoeken van de wereld.

Het aanbod van Xenos

Het aanbod van Xenos is heel divers. Zo vind je hier badkamerartikelen, servies, cadeautjes, woonartikelen, kookartikelen en nog veel meer. De dagaanbieding bestaat dan ook uit één product uit het assortiment van Xenos. Daardoor kom je dan ook continu nieuwe dagaanbiedingen tegen met kortingen tot wel 90%. Bevalt de Xenos aanbieding van vandaag niet? Kom dan morgen terug voor een nieuwe dagaanbieding.